Nutriční hodnoty (Bezmasá plněná paprika)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 5 107 kJ / 1 221 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 22,18 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,50 g |
| Tuky | 22,66 g |
| – nasycené | 8,42 g |
| – nenasycené | 11,22 g |
| –– mononenasycené | 6,43 g |
| –– polynenasycené | 4,79 g |
| ––– omega 3 | 3,08 g |
| Vláknina | 9,25 g |
| Cholesterol | 295 mg |
| Sodík | 717 mg |
| Sůl | 1,79 g |
| Sacharidy | 206,85 g |
| – cukry | 14,13 g |
| ––– laktóza | 3,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| 1 šálek 1 šálek vařené rýže | Rýže bílá | 250 g |
| 1 1 červená řepa | Červená řepa čerstvá | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce chia semínek | Chia semínka | 15 g |
| 4 lžíce 4 lžíce strouhaného sýra (eidam) | Sýr kravský tvrdý 30% | 60 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| čerstvé bylinky dle chuti (tymián, rozmarýn, šalvěj) | Petržel nať čerstvá | |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá |