Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Quinoový salát s křupavou okurkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie6 338 kJ /
1 515 kcal
Bílkoviny63,01 g
– z toho živočišné bílkoviny32,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,51 g
Tuky90,94 g
– nasycené22,42 g
– nenasycené65,35 g
–– mononenasycené46,65 g
–– polynenasycené18,70 g
––– omega 31,16 g
Vláknina24,42 g
Cholesterol 100 mg
Sodík 553 mg
Sůl1,33 g
Sacharidy98,86 g
– cukry8,12 g
––– laktóza3,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
125 g 125 g quinoy Quinoa 125 g
sůl Sůl mořská
40 ml 40 ml olivového oleje Olej olivový 40 ml
25 ml 25 ml jablečného octa Ocet jablečný 25 ml
1/2 1/2 citronu Citrón čerstvý 45 g
1 lžíce 1 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 15 g
pepř Pepř černý
60 g 60 g rukoly Rukola čerstvá 60 g
1/2 1/2 okurky Okurka salátová čerstvá
3 3 ředkvičky Ředkvička čerstvá
125 g 125 g mozzarelly Mozzarella kravská 125 g
1 hrst 1 hrst čerstvé máty Máta peprná list čerstvá
2 lžíce 2 lžíce sezamových semínek Sezam loupaný 30 g
1 lžička 1 lžička chilli vloček Chilli paprička sušená 5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.