

Hubník
Doba přípravy: 30 8 porcí Houby 7 názorů
Suroviny
- asi 1/2 kg hub
- 3 vejce
- majoránka
- 4 stroužky česneku
- 2 housky namočené v mléce
- sůl
- 1 cibule
Postup přípravy receptu
Nakrájíme čerstvé (mražené) houby a opláchneme je minimálně dvakrát. Na pánvi zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli,
přidáme houby a dusíme do měkka přibližně 25 min.Do mísy dáme podušené houby, vejce, stroužky česneku utřené se solí, majoránku a housky namočené v mléce. Můžeme ještě přidat cibuli. Vše smícháme, dáme do remosky vymazané máslem a vysypané hrubou moukou.
Pečeme asi 35-40 min.
Pochutnali jste si? Sdílejte recept!
Alternativy k tomuto receptu
Zobrazit další alternativyOhodnoťte recept: Hubník
-
tejaja: Zdravím, už jsem to upravila, snad to stačí.
-
Edita Mockova: Poprosím vás, doplňte recept, trocha ho rozpíšte, aby sa podľa neho dalo jedlo skutočne pripraviť. Vám je to jasné, ale kto jedlo nepozná, podľa vášho receptu ho neurobí.
-
Eja57:
Tak taks houskami jsem dal děvuše fóra, jestli se pochlapí...
No, uvidíme zdali -
Edita Mockova: možná by nebylo od věci se podívat, jak píšou recepty jiní....v den registrace dva recepty a ani jeden není použitelný ( a navíc jsou tady x-krát)... na té cibuli se podusí ty houby nebo se dá do směsi syrová? kolik housek? ....
Kdo vařit neumí tak podle receptu neuvaří a kdo umí - vybere si jiný recept.
Promiň. -
Už je text pozměněn.
-
To jsem tam zapomněla napsat
-
Houby se předem nijak neupravují? Hubník dělám a mám ho ráda ( raději ze sušených hub, přijde mi chuť hub výraznější), ale nenapadlo by mne je předem nepodusit....
A může vypadat i trochu jinak....viz foto