Nutriční hodnoty (Dušená kapusta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 974 kJ / 1 428 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,00 g |
| Tuky | 126,70 g |
| – nasycené | 61,71 g |
| – nenasycené | 63,42 g |
| –– mononenasycené | 54,07 g |
| –– polynenasycené | 9,35 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 21,00 g |
| Cholesterol | 105 mg |
| Sodík | 2,61 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 42,15 g |
| – cukry | 15,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1000 g 1000 g kapusty (1 hlávka) | Kapusta hlávková čerstvá | 1000 g |
| 150 g 150 g anglické slaniny | Anglická slanina | 150 g |
| olej | Olej řepkový | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| česneková sůl | Sůl s česnekem |