Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dušená kapusta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 974 kJ /
1 428 kcal
Bílkoviny19,25 g
– z toho živočišné bílkoviny5,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,00 g
Tuky126,70 g
– nasycené61,71 g
– nenasycené63,42 g
–– mononenasycené54,07 g
–– polynenasycené9,35 g
––– omega 30,15 g
Vláknina21,00 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 2,61 g
Sůl6,00 g
Sacharidy42,15 g
– cukry15,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1000 g 1000 g kapusty (1 hlávka) Kapusta hlávková čerstvá 1000 g
150 g 150 g anglické slaniny Anglická slanina 150 g
olej Olej řepkový
pepř mletý Pepř černý mletý
česneková sůl Sůl s česnekem

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.