Nutriční hodnoty (Normandská jelítka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 564 kJ / 135 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 14,85 g |
| – nasycené | 7,20 g |
| – nenasycené | 7,50 g |
| –– mononenasycené | 6,00 g |
| –– polynenasycené | 1,50 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 14 mg |
| Sodík | 0 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 jelítka | Jelito | |
| 1 1 velké zelené jablko | Jablko čerstvé | |
| 1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |