Nutriční hodnoty (Skořicové lívance - kynuté)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 723 kJ / 1 607 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 31,20 g |
Tuky | 11,54 g |
– nasycené | 5,94 g |
– nenasycené | 4,16 g |
–– mononenasycené | 2,34 g |
–– polynenasycené | 1,82 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 216 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 298,35 g |
– cukry | 83,35 g |
––– laktóza | 24,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 ml 500 ml vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml |
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
půl kostky kostky droždí | Droždí pekařské lisované | |
2 lžíce 2 lžíce cukru krupice | Cukr bílý | 24 g |
skořice mletá, dle chuti | Skořice ceylonská | |
cca 300 g 300 g jablek nebo hrušek, očištěných | Jablko čerstvé | 300 g |
citronová kůra dle chuti | Citronová kúra čerstvá | |
olej nebo máslo na smažení | Olej řepkový | |
měkký tvaroh | Tvaroh polotučný | |
smetana ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
skořicový cukr | Cukr skořicový | |
ovoce dle chuti | Jahody čerstvé | |