Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bezlepková babka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 188 kJ /
1 957 kcal
Bílkoviny57,27 g
– z toho živočišné bílkoviny40,32 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,95 g
Tuky57,74 g
– nasycené22,96 g
– nenasycené23,49 g
–– mononenasycené17,69 g
–– polynenasycené5,80 g
––– omega 30,63 g
Vláknina24,10 g
Cholesterol 1,11 g
Sodík 512 mg
Sůl1,04 g
Sacharidy290,00 g
– cukry195,60 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 středních jablek Jablko čerstvé 750 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
100 g 100 g cukru krupice Cukr bílý 100 g
20 g 20 g javorového sirupu Sirup javorový 20 ml
200 ml 200 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 200 ml
120 g 120 g Schär mix B mouky Mouka pšeničná hladká 120 g
1/2 ČL 1/2 ČL skořice Skořice ceylonská 5 g
vanilkový cukr Cukr vanilkový
špetka špetka soli Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.