Nutriční hodnoty (Bezlepková babka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 188 kJ / 1 957 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 57,27 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 40,32 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,95 g |
| Tuky | 57,74 g |
| – nasycené | 22,96 g |
| – nenasycené | 23,49 g |
| –– mononenasycené | 17,69 g |
| –– polynenasycené | 5,80 g |
| ––– omega 3 | 0,63 g |
| Vláknina | 24,10 g |
| Cholesterol | 1,11 g |
| Sodík | 512 mg |
| Sůl | 1,04 g |
| Sacharidy | 290,00 g |
| – cukry | 195,60 g |
| ––– laktóza | 7,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 středních jablek | Jablko čerstvé | 750 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |
| 20 g 20 g javorového sirupu | Sirup javorový | 20 ml |
| 200 ml 200 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
| 120 g 120 g Schär mix B mouky | Mouka pšeničná hladká | 120 g |
| 1/2 ČL 1/2 ČL skořice | Skořice ceylonská | 5 g |
| vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| špetka špetka soli | Sůl mořská |