Nutriční hodnoty (Krevetový koktejl s koprem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 393 kJ / 572 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 60,53 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 60,08 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,45 g | 
| Tuky | 33,56 g | 
| – nasycené | 8,12 g | 
| – nenasycené | 20,83 g | 
| –– mononenasycené | 9,35 g | 
| –– polynenasycené | 11,48 g | 
| ––– omega 3 | 0,55 g | 
| Vláknina | 0,00 g | 
| Cholesterol | 656 mg | 
| Sodík | 1,30 g | 
| Sůl | 3,49 g | 
| Sacharidy | 6,96 g | 
| – cukry | 2,50 g | 
| ––– laktóza | 1,90 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 250 g 250 g koktejlových krevet | Krevety loupané | 250 g | 
| 1 1 vejce uvařené natvrdo (nemusí být) | Vejce slepičí | 70 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml | 
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce majonézy | Majonéza | 22.5 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce sladké chilli omáčky | Chilli omáčka | 30 ml | 
| 1-2 lžičky 1-2 lžičky worcesterové omáčky | Worcestrová omáčka | 7.5 ml | 
| nasekaný kopr (dle chuti) | Kopr nať čerstvý | |
| citron | Citrón čerstvý | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| bílý pepř | Pepř bílý | |
| listový salát | Salát listový čerstvý | 
 
	