Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 712 kJ /
3 755 kcal
Bílkoviny64,54 g
– z toho živočišné bílkoviny15,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny48,86 g
Tuky231,26 g
– nasycené88,31 g
– nenasycené135,09 g
–– mononenasycené107,45 g
–– polynenasycené27,64 g
––– omega 34,35 g
Vláknina28,58 g
Cholesterol 399 mg
Sodík 3,34 g
Sůl8,21 g
Sacharidy342,04 g
– cukry18,72 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
160-180 g 160-180 g vody Voda 170 ml
50 g 50 g oleje Olej řepkový 50 ml
200 g 200 g hrubě strouhaných vařených brambor Brambor zimní 200 g
200 g 200 g drobně krájené anglické slaniny Anglická slanina 200 g
2 2 větší drobně nakrájené cibule Cibule čerstvá 140 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
400 g 400 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 400 g
2 2 rovné lžičky soli (10 g) Sůl mořská
1 1 rovná lžička cukru Cukr bílý
2 lžičky 2 lžičky drceného kmínu Kmín mletý 10 g
1 1 rovná lžička mletého pepře Pepř černý mletý
15-17 g 15-17 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 16 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.