Nutriční hodnoty (Bramborka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 712 kJ / 3 755 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 15,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 48,86 g |
Tuky | 231,26 g |
– nasycené | 88,31 g |
– nenasycené | 135,09 g |
–– mononenasycené | 107,45 g |
–– polynenasycené | 27,64 g |
––– omega 3 | 4,35 g |
Vláknina | 28,58 g |
Cholesterol | 399 mg |
Sodík | 3,34 g |
Sůl | 8,21 g |
Sacharidy | 342,04 g |
– cukry | 18,72 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
160-180 g 160-180 g vody | Voda | 170 ml |
50 g 50 g oleje | Olej řepkový | 50 ml |
200 g 200 g hrubě strouhaných vařených brambor | Brambor zimní | 200 g |
200 g 200 g drobně krájené anglické slaniny | Anglická slanina | 200 g |
2 2 větší drobně nakrájené cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
400 g 400 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 400 g |
2 2 rovné lžičky soli (10 g) | Sůl mořská | |
1 1 rovná lžička cukru | Cukr bílý | |
2 lžičky 2 lžičky drceného kmínu | Kmín mletý | 10 g |
1 1 rovná lžička mletého pepře | Pepř černý mletý | |
15-17 g 15-17 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 16 g |