Nutriční hodnoty (Pikantní vepřová panenka s bylinkami a bramborovými špalíčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 888 kJ / 1 646 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,78 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,50 g |
Tuky | 59,96 g |
– nasycené | 26,72 g |
– nenasycené | 29,45 g |
–– mononenasycené | 24,55 g |
–– polynenasycené | 4,90 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 16,30 g |
Cholesterol | 301 mg |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 2,61 g |
Sacharidy | 197,26 g |
– cukry | 14,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 panenka | Vepřová panenka | |
olej na potření masa | Vepřová kýta | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
60 g 60 g anglické slaniny | Anglická slanina | 60 g |
sušené bylinky (tymián, rozmarýn, libeček, petrželka) | Petržel nať sušená | |
1 dl 1 dl portského vína | Víno portské | 100 ml |
lžička lžička hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
lžíce lžíce worcesteru | Worcestrová omáčka | |
špetka špetka čili koření | Pepř černý | |
lžíce lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | |
trochu trochu vývaru | Vývar hovězí | |
lžička lžička másla | Máslo kravské | |
500 g 500 g brambor vařených ve slupce den předem | Brambor zimní | 500 g |
sůl | Sůl mořská | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
150 g 150 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 150 g |