Nutriční hodnoty (Ředkvičková pomazánka se šunkou a ementálem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 5 162 kJ / 1 234 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 68,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 67,11 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,64 g |
| Tuky | 99,05 g |
| – nasycené | 33,15 g |
| – nenasycené | 55,46 g |
| –– mononenasycené | 28,63 g |
| –– polynenasycené | 26,83 g |
| ––– omega 3 | 0,85 g |
| Vláknina | 9,12 g |
| Cholesterol | 1,02 g |
| Sodík | 2,38 g |
| Sůl | 5,66 g |
| Sacharidy | 13,48 g |
| – cukry | 7,90 g |
| ––– laktóza | 1,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 svazek 1 svazek ředkviček | Ředkvička čerstvá | 110 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 100 g 100 g šunky | Šunka vepřová vařená | 100 g |
| 80 g 80 g ementálu | Ementál | 80 g |
| 50 ml 50 ml tatarské omáčky | Tatarská omáčka | 50 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |