Nutriční hodnoty (Rybízovo-citronová buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 12 488 kJ / 2 985 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,97 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 36,71 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,26 g |
| Tuky | 138,27 g |
| – nasycené | 14,79 g |
| – nenasycené | 110,56 g |
| –– mononenasycené | 78,47 g |
| –– polynenasycené | 32,09 g |
| ––– omega 3 | 9,14 g |
| Vláknina | 10,74 g |
| Cholesterol | 797 mg |
| Sodík | 454 mg |
| Sůl | 1,16 g |
| Sacharidy | 369,75 g |
| – cukry | 198,19 g |
| ––– laktóza | 9,33 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 ml 200 ml bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 200 ml |
| 180 g 180 g krupicového cukru | Cukr bílý | 180 g |
| 3 3 celá vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 110 ml 110 ml oleje | Olej řepkový | 110 ml |
| 220 g 220 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 220 g |
| 1 lžička 1 lžička kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 5 g |
| kůra z 1 kůra z 1 citronu | Citrón čerstvý | 90 g |
| 2 lžičky 2 lžičky citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 10 ml |
| rybíz | Rybíz červený čerstvý | |
| moučkový cukr na posypání | Cukr bílý | |
| máslo na vymazání formy | Máslo kravské | |
| hrubá mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hrubá |