Nutriční hodnoty (Tagliatelle s olivami a zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 5 819 kJ / 1 391 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 64,97 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 32,50 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 32,47 g | 
| Tuky | 32,73 g | 
| – nasycené | 15,11 g | 
| – nenasycené | 15,55 g | 
| –– mononenasycené | 13,24 g | 
| –– polynenasycené | 2,31 g | 
| ––– omega 3 | 0,31 g | 
| Vláknina | 12,57 g | 
| Cholesterol | 100 mg | 
| Sodík | 352 mg | 
| Sůl | 0,83 g | 
| Sacharidy | 203,84 g | 
| – cukry | 16,45 g | 
| ––– laktóza | 3,75 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 250 g 250 g tagliatelle | Tagliatelle pšeničné | 250 g | 
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml | 
| 0,5 0,5 mladé cukety | Cuketa čerstvá | 50 g | 
| 2 2 střední rajčata nejlépe oválná | Rajče červené čerstvé | 120 g | 
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g | 
| 1 balení 1 balení mozzarelly | Mozzarella kravská | 125 g | 
| 8-10 8-10 oliv | Olivy čerstvé zralé | |
| sůl dle chuti | Sůl mořská | |
| 0,5 lžičky 0,5 lžičky provensálského koření | Provensálské koření | 2.5 g | 
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | 
