Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Restovaná vepřová játra s paprikami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 849 kJ /
681 kcal
Bílkoviny64,52 g
– z toho živočišné bílkoviny58,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,02 g
Tuky28,89 g
– nasycené8,97 g
– nenasycené15,90 g
–– mononenasycené11,50 g
–– polynenasycené4,40 g
––– omega 30,49 g
Vláknina9,16 g
Cholesterol 938 mg
Sodík 2,09 g
Sůl5,10 g
Sacharidy38,10 g
– cukry15,73 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g vepřových jater Játra vepřová 300 g
pepř Pepř černý
1 lžička 1 lžička kreolského koření (domácí bez soli) Grilovací koření
hladká mouka na poprášení Mouka pšeničná hladká
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
1 lžička 1 lžička oleje Olej řepkový 5 ml
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 1 bílá paprika Paprika bílá čerstvá
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 30 g
špetka špetka cukru Cukr bílý
2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 30 ml
sůl dle chuti Sůl mořská
vývar nebo voda na podlití Vývar hovězí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.