Nutriční hodnoty (Jablka v županu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 860 kJ / 1 640 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,12 g |
| Tuky | 79,82 g |
| – nasycené | 35,00 g |
| – nenasycené | 42,01 g |
| –– mononenasycené | 15,38 g |
| –– polynenasycené | 26,63 g |
| ––– omega 3 | 0,19 g |
| Vláknina | 22,60 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 236 mg |
| Sůl | 0,46 g |
| Sacharidy | 197,20 g |
| – cukry | 106,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g listového těsta | Listové těsto | 250 g |
| 4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
| rozinky | Rozinky | |
| 4-8 lžic 4-8 lžic rybízového džemu (dle velikosti jablek) | Džem z červeného rybízu | 90 g |
| 1 1 vajíčko na potření | Vejce slepičí | 70 g |
| moučkový cukr na posypání | Cukr bílý |