Nutriční hodnoty (Cottage Pie s kořenovou zeleninou podle The 1:1 Diet)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 475 kJ / 1 070 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,17 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 100,17 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,00 g |
Tuky | 21,26 g |
– nasycené | 7,71 g |
– nenasycené | 9,57 g |
–– mononenasycené | 6,19 g |
–– polynenasycené | 3,37 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 32,26 g |
Cholesterol | 388 mg |
Sodík | 454 mg |
Sůl | 1,09 g |
Sacharidy | 86,24 g |
– cukry | 26,98 g |
––– laktóza | 1,30 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
olej | Olej řepkový | |
1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
480 g 480 g libového mletého hovězího masa | Hovězí ořez | 480 g |
1 lžička 1 lžička rajčatového pyré | Pyré z červených rajčat | |
několik kapek několik kapek worcesterové omáčky | Worcestrová omáčka | |
250 ml 250 ml hovězího vývaru | Vývar hovězí | 250 ml |
2 lžíce 2 lžíce kukuřičné mouky | Mouka kukuřičná hladká | 30 g |
1 hrst 1 hrst petrželky | Petržel nať čerstvá | |
150 g 150 g brokolice | Brokolice čerstvá | 150 g |
150 g 150 g fazolek | Fazolky čerstvé | 150 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
100 g 100 g brambor | Brambor zimní | 100 g |
100 g 100 g pastináku | Pastinák čerstvý | 100 g |
100 g 100 g tuřínu | Tuřín čerstvý | 100 g |
2 lžíce 2 lžíce řeckého jogurtu | Jogurt řecký 5% | 30 ml |
2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá |