Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květáková koprovka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie1 050 kJ /
251 kcal
Bílkoviny6,61 g
– z toho živočišné bílkoviny3,63 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,98 g
Tuky12,18 g
– nasycené7,74 g
– nenasycené3,69 g
–– mononenasycené3,11 g
–– polynenasycené0,58 g
––– omega 30,15 g
Vláknina6,40 g
Cholesterol 36 mg
Sodík 54 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy26,72 g
– cukry9,00 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 malý květák nebo půl většího Květák čerstvý
2 2 menší brambory Brambor zimní 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
lžíce lžíce másla Máslo kravské
100 g 100 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 100 ml
cca 1/2 cca 1/2 až hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5%
1/2 hrnku 1/2 hrnku vývaru Vývar hovězí 125 ml
svazek svazek čerstvého kopru Kopr nať čerstvý
4 kuličky 4 kuličky nového koření Nové koření
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
sůl a cukr dle chuti Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.