Nutriční hodnoty (Květáková koprovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 1 050 kJ / 251 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,61 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,63 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,98 g |
Tuky | 12,18 g |
– nasycené | 7,74 g |
– nenasycené | 3,69 g |
–– mononenasycené | 3,11 g |
–– polynenasycené | 0,58 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 6,40 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 54 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 26,72 g |
– cukry | 9,00 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 malý květák nebo půl většího | Květák čerstvý | |
2 2 menší brambory | Brambor zimní | 100 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
lžíce lžíce másla | Máslo kravské | |
100 g 100 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
cca 1/2 cca 1/2 až hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
1/2 hrnku 1/2 hrnku vývaru | Vývar hovězí | 125 ml |
svazek svazek čerstvého kopru | Kopr nať čerstvý | |
4 kuličky 4 kuličky nového koření | Nové koření | |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
sůl a cukr dle chuti | Cukr bílý |