Nutriční hodnoty (Kuřecí prsíčka s řepno-jablečnou kaší)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 735 kJ / 415 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,70 g |
Tuky | 10,81 g |
– nasycené | 2,38 g |
– nenasycené | 5,69 g |
–– mononenasycené | 3,96 g |
–– polynenasycené | 1,73 g |
––– omega 3 | 0,21 g |
Vláknina | 13,10 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 600 mg |
Sůl | 1,36 g |
Sacharidy | 58,40 g |
– cukry | 48,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 plátky 2 plátky kuřecích prsíček | Kuře prso | |
1 lžička 1 lžička sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 5 ml |
1 lžička 1 lžička hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
1 lžička 1 lžička solamylu | Bramborový škrob | 5 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
300 g 300 g vařené červené řepy | Červená řepa čerstvá | 300 g |
špetka špetka muškátového květu | Muškát květ sušený |