Nutriční hodnoty (Polévka s kapustičkami, pórkem a vejci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 1 715 kJ / 410 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 7,70 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 6,70 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,00 g | 
| Tuky | 36,78 g | 
| – nasycené | 22,67 g | 
| – nenasycené | 12,57 g | 
| –– mononenasycené | 9,67 g | 
| –– polynenasycené | 2,90 g | 
| ––– omega 3 | 0,43 g | 
| Vláknina | 1,10 g | 
| Cholesterol | 78 mg | 
| Sodík | 20 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 11,46 g | 
| – cukry | 0,50 g | 
| ––– laktóza | 0,03 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 1 menší pórek | Pórek čerstvý | |
| 10 10 růžičkových kapustiček | Kapusta růžičková čerstvá | |
| 1 1 brambora | Brambor zimní | 50 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce přepuštěného másla | Ghí | 30 g | 
| 1 litr 1 litr vývaru (zeleninový nebo kuřecí) | Vývar masový | 1000 ml | 
| sůl dle potřeby | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
| libeček (nebo petrželka) | Libeček čerstvý |