Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Újezdecké plněné zelné závitky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie5 941 kJ /
1 420 kcal
Bílkoviny50,31 g
– z toho živočišné bílkoviny48,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,13 g
Tuky128,53 g
– nasycené46,36 g
– nenasycené75,82 g
–– mononenasycené60,75 g
–– polynenasycené15,07 g
––– omega 32,64 g
Vláknina4,50 g
Cholesterol 419 mg
Sodík 1,79 g
Sůl4,41 g
Sacharidy14,40 g
– cukry4,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
12 12 zelných listů Zelí bílé čerstvé
200 g 200 g vepřových kotlet Vepřová kotleta s kostí 200 g
100 g 100 g libové anglické slaniny Anglická slanina 100 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 žemle Houska pšeničná
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
tymián Tymián sušený
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
mletý kmín Kmín mletý
125 ml 125 ml vody (z vaření zelí) Voda 125 ml
30 ml 30 ml oleje Olej řepkový 30 ml
1/2 1/2 masoxu Bujón hovězí
celý kmín Kmín
1 1 vrchovatá lžíce sádla Sádlo vepřové
vařená rýže Rýže bílá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.