Nutriční hodnoty (Újezdecké plněné zelné závitky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 5 941 kJ / 1 420 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,31 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 48,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,13 g |
Tuky | 128,53 g |
– nasycené | 46,36 g |
– nenasycené | 75,82 g |
–– mononenasycené | 60,75 g |
–– polynenasycené | 15,07 g |
––– omega 3 | 2,64 g |
Vláknina | 4,50 g |
Cholesterol | 419 mg |
Sodík | 1,79 g |
Sůl | 4,41 g |
Sacharidy | 14,40 g |
– cukry | 4,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
12 12 zelných listů | Zelí bílé čerstvé | |
200 g 200 g vepřových kotlet | Vepřová kotleta s kostí | 200 g |
100 g 100 g libové anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 žemle | Houska pšeničná | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
tymián | Tymián sušený | |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
mletý kmín | Kmín mletý | |
125 ml 125 ml vody (z vaření zelí) | Voda | 125 ml |
30 ml 30 ml oleje | Olej řepkový | 30 ml |
1/2 1/2 masoxu | Bujón hovězí | |
celý kmín | Kmín | |
1 1 vrchovatá lžíce sádla | Sádlo vepřové | |
vařená rýže | Rýže bílá |