Nutriční hodnoty (Hovězí na pánvi s balsamikem a kapií)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 656 kJ / 635 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 91,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 89,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,48 g |
| Tuky | 17,19 g |
| – nasycené | 3,18 g |
| – nenasycené | 12,97 g |
| –– mononenasycené | 9,22 g |
| –– polynenasycené | 3,76 g |
| ––– omega 3 | 0,94 g |
| Vláknina | 1,46 g |
| Cholesterol | 188 mg |
| Sodík | 1,88 g |
| Sůl | 5,35 g |
| Sacharidy | 28,00 g |
| – cukry | 1,34 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g hovězího masa (roštěná, odleželé zadní) | Hovězí kýta | 400 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje (arašídový) | Olej řepkový | 11 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce balsamica | Ocet balsamikový bílý | 40 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce worcestru | Worcestrová omáčka | 30 ml |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce sójové omáčky (tamari) | Sójová omáčka Tamari | 22.5 ml |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce sterilované kapie | Paprika červená sterilovaná | 30 g |