Nutriční hodnoty (Hovězí na pánvi s balsamikem a kapií)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 656 kJ / 635 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 89,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,48 g |
Tuky | 17,19 g |
– nasycené | 3,18 g |
– nenasycené | 12,97 g |
–– mononenasycené | 9,22 g |
–– polynenasycené | 3,76 g |
––– omega 3 | 0,94 g |
Vláknina | 1,46 g |
Cholesterol | 188 mg |
Sodík | 1,88 g |
Sůl | 5,35 g |
Sacharidy | 28,00 g |
– cukry | 1,34 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g hovězího masa (roštěná, odleželé zadní) | Hovězí kýta | 400 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje (arašídový) | Olej řepkový | 11 ml |
2 lžíce 2 lžíce balsamica | Ocet balsamikový bílý | 40 ml |
2 lžíce 2 lžíce worcestru | Worcestrová omáčka | 30 ml |
1-2 lžíce 1-2 lžíce sójové omáčky (tamari) | Sójová omáčka Tamari | 22.5 ml |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce sterilované kapie | Paprika červená sterilovaná | 30 g |