Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí na pánvi s balsamikem a kapií)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 656 kJ /
635 kcal
Bílkoviny91,68 g
– z toho živočišné bílkoviny89,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,48 g
Tuky17,19 g
– nasycené3,18 g
– nenasycené12,97 g
–– mononenasycené9,22 g
–– polynenasycené3,76 g
––– omega 30,94 g
Vláknina1,46 g
Cholesterol 188 mg
Sodík 1,88 g
Sůl5,35 g
Sacharidy28,00 g
– cukry1,34 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g hovězího masa (roštěná, odleželé zadní) Hovězí kýta 400 g
1 lžíce 1 lžíce oleje (arašídový) Olej řepkový 11 ml
2 lžíce 2 lžíce balsamica Ocet balsamikový bílý 40 ml
2 lžíce 2 lžíce worcestru Worcestrová omáčka 30 ml
1-2 lžíce 1-2 lžíce sójové omáčky (tamari) Sójová omáčka Tamari 22.5 ml
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
2 2 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
2 lžíce 2 lžíce sterilované kapie Paprika červená sterilovaná 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.