Nutriční hodnoty (Polské zapékanky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 3 061 kJ / 732 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,12 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 39,86 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,26 g |
| Tuky | 52,47 g |
| – nasycené | 14,25 g |
| – nenasycené | 32,34 g |
| –– mononenasycené | 24,52 g |
| –– polynenasycené | 7,83 g |
| ––– omega 3 | 1,91 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 578 mg |
| Sodík | 1,51 g |
| Sůl | 3,62 g |
| Sacharidy | 20,90 g |
| – cukry | 14,90 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 veky (nebo celozrnné bagety) | Veka | |
| 200 g 200 g čerstvých hub | Hřib čerstvý | 200 g |
| 100 g 100 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olej | Olej řepkový | 22 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce vody | Voda | 36 ml |
| 1 lžička 1 lžička sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 5 ml |
| kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská | |
| máslo na potření vek | Máslo kravské | |
| kečup | Kečup sladký |