Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polské zapékanky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie3 061 kJ /
732 kcal
Bílkoviny42,12 g
– z toho živočišné bílkoviny39,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,26 g
Tuky52,47 g
– nasycené14,25 g
– nenasycené32,34 g
–– mononenasycené24,52 g
–– polynenasycené7,83 g
––– omega 31,91 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 578 mg
Sodík 1,51 g
Sůl3,62 g
Sacharidy20,90 g
– cukry14,90 g
––– laktóza6,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 veky (nebo celozrnné bagety) Veka
200 g 200 g čerstvých hub Hřib čerstvý 200 g
100 g 100 g tvrdého sýra Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
2 lžíce 2 lžíce olej Olej řepkový 22 ml
2 lžíce 2 lžíce vody Voda 36 ml
1 lžička 1 lžička sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 5 ml
kmín Kmín
sůl Sůl mořská
máslo na potření vek Máslo kravské
kečup Kečup sladký

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.