Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dýňové noky se špenátem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie10 481 kJ /
2 505 kcal
Bílkoviny74,20 g
– z toho živočišné bílkoviny15,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny59,20 g
Tuky75,50 g
– nasycené20,82 g
– nenasycené46,17 g
–– mononenasycené37,16 g
–– polynenasycené9,01 g
––– omega 30,59 g
Vláknina39,80 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 676 mg
Sůl1,70 g
Sacharidy363,79 g
– cukry41,90 g
––– laktóza1,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g brambor Brambor zimní 400 g
600 g 600 g dýně hokaido Dýně Hokkaidó čerstvá 600 g
360 g 360 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 360 g
sůl Sůl mořská
muškátový oříšek Muškátový oříšek
4 lžíce 4 lžíce olivového oleje Olej olivový 44 ml
1 hrst 1 hrst piniových oříšků Piniové ořechy
100 g 100 g špenátu Špenát čerstvý 100 g
50 g 50 g parmazánu Parmezán 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.