Nutriční hodnoty (Dýňové noky se špenátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 10 481 kJ / 2 505 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 15,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 59,20 g |
Tuky | 75,50 g |
– nasycené | 20,82 g |
– nenasycené | 46,17 g |
–– mononenasycené | 37,16 g |
–– polynenasycené | 9,01 g |
––– omega 3 | 0,59 g |
Vláknina | 39,80 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 676 mg |
Sůl | 1,70 g |
Sacharidy | 363,79 g |
– cukry | 41,90 g |
––– laktóza | 1,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g brambor | Brambor zimní | 400 g |
600 g 600 g dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | 600 g |
360 g 360 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 360 g |
sůl | Sůl mořská | |
muškátový oříšek | Muškátový oříšek | |
4 lžíce 4 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 44 ml |
1 hrst 1 hrst piniových oříšků | Piniové ořechy | |
100 g 100 g špenátu | Špenát čerstvý | 100 g |
50 g 50 g parmazánu | Parmezán | 50 g |