Nutriční hodnoty (Dýňové noky se špenátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 10 481 kJ / 2 505 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 74,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 15,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 59,20 g |
| Tuky | 75,50 g |
| – nasycené | 20,82 g |
| – nenasycené | 46,17 g |
| –– mononenasycené | 37,16 g |
| –– polynenasycené | 9,01 g |
| ––– omega 3 | 0,59 g |
| Vláknina | 39,80 g |
| Cholesterol | 30 mg |
| Sodík | 676 mg |
| Sůl | 1,70 g |
| Sacharidy | 363,79 g |
| – cukry | 41,90 g |
| ––– laktóza | 1,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g brambor | Brambor zimní | 400 g |
| 600 g 600 g dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | 600 g |
| 360 g 360 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 360 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| muškátový oříšek | Muškátový oříšek | |
| 4 lžíce 4 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 44 ml |
| 1 hrst 1 hrst piniových oříšků | Piniové ořechy | |
| 100 g 100 g špenátu | Špenát čerstvý | 100 g |
| 50 g 50 g parmazánu | Parmezán | 50 g |