Nutriční hodnoty (Fazolková polévka s rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 925 kJ / 460 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,23 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,23 g |
| Tuky | 3,02 g |
| – nasycené | 0,55 g |
| – nenasycené | 1,93 g |
| –– mononenasycené | 0,80 g |
| –– polynenasycené | 1,13 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 30,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 68 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 77,80 g |
| – cukry | 41,10 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 500 g |
| 300 g 300 g fazolek | Fazolky čerstvé | 300 g |
| 3 3 brambory | Brambor zimní | 150 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| olej | Olej řepkový | |
| bylinky (podle chuti) | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská |