Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové ragú na černém pivu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie12 498 kJ /
2 987 kcal
Bílkoviny197,02 g
– z toho živočišné bílkoviny161,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny35,84 g
Tuky117,91 g
– nasycené50,13 g
– nenasycené58,46 g
–– mononenasycené48,61 g
–– polynenasycené9,85 g
––– omega 30,30 g
Vláknina45,84 g
Cholesterol 609 mg
Sodík 2,62 g
Sůl5,51 g
Sacharidy253,40 g
– cukry48,62 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
700 g 700 g vepřového masa Vepřová kýta 700 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olej (nebo sádlo) Olej řepkový
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
300 g 300 g kořenové zeleniny (mrkev, celer, petržel) Mrkev čerstvá 300 g
1 1 malý rajčatový protlak Protlak rajčatový
200 ml 200 ml černého piva Pivo tmavé 10ᵒ 200 ml
300 ml 300 ml vývaru Vývar masový 300 ml
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
bylinky - čerstvý tymián, šalvěj a rozmarýn Rozmarýn sušený
300 g 300 g bramborové kaše Kaše bramborová instantní 300 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
hladká mouka (podle potřeby) Mouka pšeničná hladká
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.