Nutriční hodnoty (Vepřové ragú na černém pivu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 12 498 kJ / 2 987 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 197,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 161,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 35,84 g |
Tuky | 117,91 g |
– nasycené | 50,13 g |
– nenasycené | 58,46 g |
–– mononenasycené | 48,61 g |
–– polynenasycené | 9,85 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 45,84 g |
Cholesterol | 609 mg |
Sodík | 2,62 g |
Sůl | 5,51 g |
Sacharidy | 253,40 g |
– cukry | 48,62 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
700 g 700 g vepřového masa | Vepřová kýta | 700 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej (nebo sádlo) | Olej řepkový | |
100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
300 g 300 g kořenové zeleniny (mrkev, celer, petržel) | Mrkev čerstvá | 300 g |
1 1 malý rajčatový protlak | Protlak rajčatový | |
200 ml 200 ml černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 200 ml |
300 ml 300 ml vývaru | Vývar masový | 300 ml |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
bylinky - čerstvý tymián, šalvěj a rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
300 g 300 g bramborové kaše | Kaše bramborová instantní | 300 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
hladká mouka (podle potřeby) | Mouka pšeničná hladká | |
olej | Olej řepkový |