Nutriční hodnoty (Vepřové ragú na černém pivu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 12 498 kJ / 2 987 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 197,02 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 161,18 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 35,84 g |
| Tuky | 117,91 g |
| – nasycené | 50,13 g |
| – nenasycené | 58,46 g |
| –– mononenasycené | 48,61 g |
| –– polynenasycené | 9,85 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 45,84 g |
| Cholesterol | 609 mg |
| Sodík | 2,62 g |
| Sůl | 5,51 g |
| Sacharidy | 253,40 g |
| – cukry | 48,62 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 700 g 700 g vepřového masa | Vepřová kýta | 700 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej (nebo sádlo) | Olej řepkový | |
| 100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 300 g 300 g kořenové zeleniny (mrkev, celer, petržel) | Mrkev čerstvá | 300 g |
| 1 1 malý rajčatový protlak | Protlak rajčatový | |
| 200 ml 200 ml černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 200 ml |
| 300 ml 300 ml vývaru | Vývar masový | 300 ml |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| bylinky - čerstvý tymián, šalvěj a rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
| 300 g 300 g bramborové kaše | Kaše bramborová instantní | 300 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| hladká mouka (podle potřeby) | Mouka pšeničná hladká | |
| olej | Olej řepkový |