Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Red Velvet)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 16

Energie21 622 kJ /
5 168 kcal
Bílkoviny91,88 g
– z toho živočišné bílkoviny58,61 g
– z toho rostlinné bílkoviny33,27 g
Tuky327,65 g
– nasycené202,20 g
– nenasycené113,02 g
–– mononenasycené97,74 g
–– polynenasycené15,28 g
––– omega 32,93 g
Vláknina13,00 g
Cholesterol 1,33 g
Sodík 5,79 g
Sůl5,30 g
Sacharidy456,32 g
– cukry276,42 g
––– laktóza38,42 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli Sůl mořská 4 g
1 lžička 1 lžička jedlé sody Jedlá soda 12 g
1 lžíce 1 lžíce kakaa Kakao prášek 25 g
120 g 120 g změklého másla Máslo kravské 120 g
150 g 150 g cukru krupice Cukr bílý 150 g
vanilka Vanilkové lusky
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
240 ml 240 ml podmáslí Podmáslí 240 g
1 lžička 1 lžička bílého vinného octa Ocet vinný bílý 5 ml
1 lžička 1 lžička červené potravinářské barvy E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 )
250 g 250 g mascarpone Mascarpone 250 g
200 g 200 g sýru Philadelphia Sýr Philadelphia 200 g
250 g 250 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 250 ml
1 1 smetana ke šlehání Smetana kravská sladká 30%
3 lžíce 3 lžíce cukru moučka Cukr bílý 75 g
šťáva z 1 limetky (nebo citrónu) Šťáva z limetky
kůra z 1 limetky (nebo citrónu) Limetková kúra čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.