Nutriční hodnoty (Red Velvet)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 16
Energie | 21 622 kJ / 5 168 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 58,61 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 33,27 g |
Tuky | 327,65 g |
– nasycené | 202,20 g |
– nenasycené | 113,02 g |
–– mononenasycené | 97,74 g |
–– polynenasycené | 15,28 g |
––– omega 3 | 2,93 g |
Vláknina | 13,00 g |
Cholesterol | 1,33 g |
Sodík | 5,79 g |
Sůl | 5,30 g |
Sacharidy | 456,32 g |
– cukry | 276,42 g |
––– laktóza | 38,42 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
1 lžička 1 lžička jedlé sody | Jedlá soda | 12 g |
1 lžíce 1 lžíce kakaa | Kakao prášek | 25 g |
120 g 120 g změklého másla | Máslo kravské | 120 g |
150 g 150 g cukru krupice | Cukr bílý | 150 g |
vanilka | Vanilkové lusky | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
240 ml 240 ml podmáslí | Podmáslí | 240 g |
1 lžička 1 lžička bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | 5 ml |
1 lžička 1 lžička červené potravinářské barvy | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) | |
250 g 250 g mascarpone | Mascarpone | 250 g |
200 g 200 g sýru Philadelphia | Sýr Philadelphia | 200 g |
250 g 250 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 250 ml |
1 1 smetana ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
3 lžíce 3 lžíce cukru moučka | Cukr bílý | 75 g |
šťáva z 1 limetky (nebo citrónu) | Šťáva z limetky | |
kůra z 1 limetky (nebo citrónu) | Limetková kúra čerstvá |