Nutriční hodnoty (Kuřecí čtvrtky pečené na zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 803 kJ / 192 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,80 g |
| Tuky | 1,44 g |
| – nasycené | 0,31 g |
| – nenasycené | 1,00 g |
| –– mononenasycené | 0,46 g |
| –– polynenasycené | 0,54 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 11,70 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 23 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 34,50 g |
| – cukry | 20,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí čtvrtky | Kuře stehno s kůží | |
| 1 1 lilek | Lilek čerstvý | |
| 1 1 cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 2 2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
| hrst hrst cherry rajčat | Rajčata cherry | |
| zelená část pórku | Pórek čerstvý | |
| 2 2 šalotky | Šalotka čerstvá | |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |