Nutriční hodnoty (Pšenično-žitný chléb s bramborem, pečený v remosce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 7 131 kJ / 1 704 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 50,65 g |
Tuky | 9,46 g |
– nasycené | 1,60 g |
– nenasycené | 6,20 g |
–– mononenasycené | 1,45 g |
–– polynenasycené | 4,75 g |
––– omega 3 | 0,46 g |
Vláknina | 24,32 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 342,02 g |
– cukry | 25,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 350 g |
50 g 50 g žitné chlebové mouky | Mouka žitná hladká | 50 g |
50 g 50 g žitné celozrnné mouky | Mouka žitná celozrnná hladká | 50 g |
2 2 zarovnané lžičky soli (stačí 1 a 3/4) | Sůl mořská | |
7 7 g sušeného droždí (1 sáček určený na 500 g mouky) | Droždí sušené | |
1 lžička 1 lžička krupicového cukru | Cukr bílý | 5 g |
1 lžička 1 lžička celého kmínu | Kmín | 5 g |
1 lžička 1 lžička drceného kmínu | Kmín mletý | 5 g |
60 g 60 g vařených vychladlých brambor | Brambor zimní | 60 g |
1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
260-270 ml 260-270 ml vody (dle potřeby) | Voda | 265 ml |