Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pšenično-žitný chléb s bramborem, pečený v remosce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie7 131 kJ /
1 704 kcal
Bílkoviny50,65 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny50,65 g
Tuky9,46 g
– nasycené1,60 g
– nenasycené6,20 g
–– mononenasycené1,45 g
–– polynenasycené4,75 g
––– omega 30,46 g
Vláknina24,32 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 11 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy342,02 g
– cukry25,10 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 350 g
50 g 50 g žitné chlebové mouky Mouka žitná hladká 50 g
50 g 50 g žitné celozrnné mouky Mouka žitná celozrnná hladká 50 g
2 2 zarovnané lžičky soli (stačí 1 a 3/4) Sůl mořská
7 7 g sušeného droždí (1 sáček určený na 500 g mouky) Droždí sušené
1 lžička 1 lžička krupicového cukru Cukr bílý 5 g
1 lžička 1 lžička celého kmínu Kmín 5 g
1 lžička 1 lžička drceného kmínu Kmín mletý 5 g
60 g 60 g vařených vychladlých brambor Brambor zimní 60 g
1 lžíce 1 lžíce octa Ocet lihový 15 ml
260-270 ml 260-270 ml vody (dle potřeby) Voda 265 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.