Nutriční hodnoty (Závitky z vepřového masa)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 587 kJ / 2 052 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 136,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 126,98 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,17 g |
Tuky | 135,03 g |
– nasycené | 42,50 g |
– nenasycené | 82,94 g |
–– mononenasycené | 63,38 g |
–– polynenasycené | 19,56 g |
––– omega 3 | 3,43 g |
Vláknina | 14,68 g |
Cholesterol | 538 mg |
Sodík | 2,53 g |
Sůl | 6,04 g |
Sacharidy | 69,17 g |
– cukry | 16,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500-550 g 500-550 g vepřového masa z kýty nebo kotlety (4 plátky) | Vepřová kýta | 525 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
40 g 40 g hořčice | Hořčice plnotučná | 40 g |
30 g 30 g oleje | Olej řepkový | 30 ml |
30 g 30 g uzené slaniny | Špek | 30 g |
120 g 120 g cibule | Cibule čerstvá | 120 g |
20 g 20 g hladké mouky (nasucho opražené) | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
50 g 50 g sterilovaných okurek | Okurka polní zavařená | 50 g |
40 g 40 g párků | Párek vepřový | 40 g |
40 g 40 g uzené slaniny | Špek | 40 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
60 g 60 g cibule | Cibule čerstvá | 60 g |
25 g 25 g rýže | Rýže bílá | 25 g |