Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Závitky z vepřového masa)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 587 kJ /
2 052 kcal
Bílkoviny136,15 g
– z toho živočišné bílkoviny126,98 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,17 g
Tuky135,03 g
– nasycené42,50 g
– nenasycené82,94 g
–– mononenasycené63,38 g
–– polynenasycené19,56 g
––– omega 33,43 g
Vláknina14,68 g
Cholesterol 538 mg
Sodík 2,53 g
Sůl6,04 g
Sacharidy69,17 g
– cukry16,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500-550 g 500-550 g vepřového masa z kýty nebo kotlety (4 plátky) Vepřová kýta 525 g
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
40 g 40 g hořčice Hořčice plnotučná 40 g
30 g 30 g oleje Olej řepkový 30 ml
30 g 30 g uzené slaniny Špek 30 g
120 g 120 g cibule Cibule čerstvá 120 g
20 g 20 g hladké mouky (nasucho opražené) Mouka pšeničná hladká 20 g
50 g 50 g sterilovaných okurek Okurka polní zavařená 50 g
40 g 40 g párků Párek vepřový 40 g
40 g 40 g uzené slaniny Špek 40 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
60 g 60 g cibule Cibule čerstvá 60 g
25 g 25 g rýže Rýže bílá 25 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.