Nutriční hodnoty (Závitky z vepřového masa)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 587 kJ / 2 052 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 136,15 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 126,98 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,17 g |
| Tuky | 135,03 g |
| – nasycené | 42,50 g |
| – nenasycené | 82,94 g |
| –– mononenasycené | 63,38 g |
| –– polynenasycené | 19,56 g |
| ––– omega 3 | 3,43 g |
| Vláknina | 14,68 g |
| Cholesterol | 538 mg |
| Sodík | 2,53 g |
| Sůl | 6,04 g |
| Sacharidy | 69,17 g |
| – cukry | 16,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500-550 g 500-550 g vepřového masa z kýty nebo kotlety (4 plátky) | Vepřová kýta | 525 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 40 g 40 g hořčice | Hořčice plnotučná | 40 g |
| 30 g 30 g oleje | Olej řepkový | 30 ml |
| 30 g 30 g uzené slaniny | Špek | 30 g |
| 120 g 120 g cibule | Cibule čerstvá | 120 g |
| 20 g 20 g hladké mouky (nasucho opražené) | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 50 g 50 g sterilovaných okurek | Okurka polní zavařená | 50 g |
| 40 g 40 g párků | Párek vepřový | 40 g |
| 40 g 40 g uzené slaniny | Špek | 40 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 60 g 60 g cibule | Cibule čerstvá | 60 g |
| 25 g 25 g rýže | Rýže bílá | 25 g |