Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plněný patizon

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

5. 8. 2009 19:21

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie8 376 kJ / 2 002 kcal
Bílkoviny105,26 g
Tuky170,23 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 587 mg
Sodík 3,38 g
Sůl8,31 g
Sacharidy12,22 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

ebbinka

20. 8. 2010 11:31

nooo..pracujem na tom ..tak uvidime...ale verim,ze to bude gut))):yes::-p

zizala zizala (moderátorka)

2. 10. 2009 11:07

Tak tohle mi zcela uniklo...Teri, hned si tisknu a vyzkouším brzy:-p:yes:

mirca75 mirca75

7. 8. 2009 09:31

Tejaja:-)ukládám a udělám,opravdu.Vypadá to totiž fantasticky a musí to být ohromná mňamka:-p:-p.Patizonky mi už zase pěkně dorůstají a tak něco nového z nich přivítám i já patizonožrout:-p.Díky za tip a myslím že nedělní oběd to jistí;-),ať si manžel říká co chce:-D

Sodovka Sodovka

5. 8. 2009 20:57

:yes::-p:yes: Je to výborná mňamka.:-p Posílám bodíka

Iljusa Iljusa

5. 8. 2009 20:38

no to vypadá báječně, ještě musím sehnat někde patizon ;-), naplnila bych houbičkami :-p

Jaruna18 Jaruna18

5. 8. 2009 20:04

To je nádhera,dávám bodík i za krásné fotky.:yes::yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 8. 2009 20:00

To vypadá nádherně!!! jak mísa na plévku s víkem!!:-O

vybusna vybusna

5. 8. 2009 19:39

ked som mala svadbu, tak nase vegetarianky, mali plnene patizony s nejakou hribovou zmesou...tak ma vzdy tak nostalgia obide. moja mamka, raz davno davno, naplnila patizon mletym masom, ale nedala tam ten deklik, len na ten kopcek masa naukladala platky slaniny. asi to nebolo u nas v kurze, alebo co, lebo to robila len jeden raz a neviem preco som to vtedy nejedla..

tejaja tejaja

5. 8. 2009 19:29

Šupka pekne zmäkne, zješ ju s patizónom. Rovnako ako plnená tekvica. Je treba ale plniť mladý patizón, ktorý má šupku jemnú. Mladosť tekvíc a patizónov skúšam zaborením nechtu do plodu. Ak necht ľahúčko prerazí šupku, plod je mladý. Ak to ide ťažko, nekupovať, plod je starý, nie je jemný a na plnenie sa nehodí.
Treba piecť, kým patizón nie je mäkký, vyskúšať vidličkou.

vybusna vybusna

5. 8. 2009 19:26

tejaja...supka z toho patizonu...ona tym dusenim zmakne, alebo sa to len skratka to vnutro vyjeda a supka necha tak ako je.?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: patizon recepty patizon patizon recept patizony recepty recepty patizon recepty z patizonů recepty na patizón recept patizon recept na patizon patyzon recepty patyzon recept recept z patizonu patyzon plneny patyzon plněný patison patison recepty patizon s mletým masem recepty patyzon recept na patizony recepty s patizonem

Suroviny: patizon, maso mleté, slanina, sýr tvrdý, vejce, cibule bílá, cibulka jarní, nať petrželová, sůl, pepř mletý, vývar

TopRecepty.cz

Plněný patizon

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/N95v