Nutriční hodnoty (Kachní maso na černém pivu s karlovarským knedlíkem a zelím (z Prostřeno))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 15 689 kJ / 3 750 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 138,05 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 94,65 g |
| Tuky | 53,72 g |
| – nasycené | 13,36 g |
| – nenasycené | 25,46 g |
| –– mononenasycené | 16,67 g |
| –– polynenasycené | 8,79 g |
| ––– omega 3 | 0,89 g |
| Vláknina | 37,00 g |
| Cholesterol | 1,30 g |
| Sodík | 3,62 g |
| Sůl | 8,58 g |
| Sacharidy | 660,05 g |
| – cukry | 31,83 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 kachních prsíček | Kachna prso s kůží | |
| 1 1 černé pivo | Pivo tmavé 10ᵒ | |
| koření (podle chuti) | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| hrst hrst nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | |
| 10 10 starších rohlíků | Rohlík pšeničný bílý | 430 g |
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 1 červené hlávkové zelí | Zelí bílé čerstvé | |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 16.5 g |
| ocet (podle chutí) | Ocet lihový | |
| cukr (podle chutí) | Cukr bílý | |
| kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |