Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný pohár s mascarpone krémem a vlašskými ořechy na másle)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie15 476 kJ /
3 699 kcal
Bílkoviny55,91 g
– z toho živočišné bílkoviny15,46 g
– z toho rostlinné bílkoviny40,45 g
Tuky308,93 g
– nasycené107,66 g
– nenasycené174,02 g
–– mononenasycené56,97 g
–– polynenasycené117,04 g
––– omega 320,25 g
Vláknina16,60 g
Cholesterol 286 mg
Sodík 302 mg
Sůl0,36 g
Sacharidy165,39 g
– cukry126,03 g
––– laktóza15,71 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g vlašských ořechů Vlašské ořechy 250 g
20 g 20 g másla Máslo kravské 20 g
2 lžíce 2 lžíce medu Med nepasterovaný 72 g
1 kelímek 1 kelímek zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 190 ml
1 kelímek 1 kelímek mascarpone Mascarpone 250 g
2 lžíce 2 lžíce moučkového cukru Cukr bílý 50 g
2-3 2-3 velká červená jablka Jablko čerstvé
2 2 bio vanilkové cukry Cukr vanilkový
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
2 plátky 2 plátky želatiny Želatina vepřová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.