Nutriční hodnoty (Jablečný pohár s mascarpone krémem a vlašskými ořechy na másle)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 15 476 kJ / 3 699 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,91 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 15,46 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 40,45 g |
Tuky | 308,93 g |
– nasycené | 107,66 g |
– nenasycené | 174,02 g |
–– mononenasycené | 56,97 g |
–– polynenasycené | 117,04 g |
––– omega 3 | 20,25 g |
Vláknina | 16,60 g |
Cholesterol | 286 mg |
Sodík | 302 mg |
Sůl | 0,36 g |
Sacharidy | 165,39 g |
– cukry | 126,03 g |
––– laktóza | 15,71 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 250 g |
20 g 20 g másla | Máslo kravské | 20 g |
2 lžíce 2 lžíce medu | Med nepasterovaný | 72 g |
1 kelímek 1 kelímek zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 190 ml |
1 kelímek 1 kelímek mascarpone | Mascarpone | 250 g |
2 lžíce 2 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 50 g |
2-3 2-3 velká červená jablka | Jablko čerstvé | |
2 2 bio vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
2 plátky 2 plátky želatiny | Želatina vepřová |