Nutriční hodnoty (Panenka s pórkem v rajčatovo-smetanové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 877 kJ / 1 405 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 170,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 159,88 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,18 g |
| Tuky | 60,35 g |
| – nasycené | 28,09 g |
| – nenasycené | 25,01 g |
| –– mononenasycené | 22,20 g |
| –– polynenasycené | 2,82 g |
| ––– omega 3 | 0,26 g |
| Vláknina | 17,03 g |
| Cholesterol | 438 mg |
| Sodík | 390 mg |
| Sůl | 0,70 g |
| Sacharidy | 30,10 g |
| – cukry | 17,27 g |
| ––– laktóza | 0,32 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 700 g 700 g vepřové panenky | Vepřová panenka | 700 g |
| 250 g 250 g žampionů - mletých | Žampion čerstvý | 250 g |
| 1/2 1/2 pórku | Pórek čerstvý | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4 PL 4 PL másla | Máslo kravské | 40 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 140 g 140 g rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 140 g |
| 50 ml 50 ml bílého vína | Víno bílé suché | 50 ml |
| 50 ml 50 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 50 ml |
| 1 balení 1 balení (200 g) zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% |