Nutriční hodnoty (Tortilly s trhaným masem, avokádem a rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 665 kJ / 398 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 31,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,73 g |
Tuky | 16,05 g |
– nasycené | 2,72 g |
– nenasycené | 11,87 g |
–– mononenasycené | 9,97 g |
–– polynenasycené | 1,90 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 7,86 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 106 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 24,77 g |
– cukry | 20,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 tortilly | Tortilla pšeničná | |
150 g 150 g vařeného trhaného masa (hovězí, vepřové, drůbeží) | Vepřová kýta | 150 g |
1 1 zralé avokádo | Avokádo čerstvé | |
4 4 sušená nakládaná rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
2 2 čerstvá malá rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
1 1 mozzarella (nebo kuličky) | Mozzarella kravská | |
1/2 1/2 malé cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
2 listy 2 listy ledového salátu | Salát ledový čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
balzamico krém (nebo kečup, nejlépe domácí) | Ocet balsamikový bílý |