Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lehké jarně - letní špagety)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 504 kJ /
838 kcal
Bílkoviny30,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,00 g
Tuky5,00 g
– nasycené1,25 g
– nenasycené1,50 g
–– mononenasycené0,75 g
–– polynenasycené0,75 g
––– omega 30,10 g
Vláknina11,25 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 8 mg
Sůl0,03 g
Sacharidy162,50 g
– cukry5,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g špaget (nebo makaronů) Špagety pšeničné 250 g
jarní cibulka (nebo kousek pórku) Cibulka jarní čerstvá
ředkvičky Ředkvička čerstvá
sterilovaná kukuřice (nebo mražená) Kukuřice sterilovaná
sterilovaný hrášek (nebo mražený) Hrášek zelený sterilovaný
olej Olej řepkový
bílý jogurt Jogurt kravský bílý 1,5%
citronová šťáva Šťáva z citrónu
bazalka Bazalka čerstvá
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.