Nutriční hodnoty (Lehké jarně - letní špagety)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 504 kJ / 838 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,00 g |
| Tuky | 5,00 g |
| – nasycené | 1,25 g |
| – nenasycené | 1,50 g |
| –– mononenasycené | 0,75 g |
| –– polynenasycené | 0,75 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 11,25 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 8 mg |
| Sůl | 0,03 g |
| Sacharidy | 162,50 g |
| – cukry | 5,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g špaget (nebo makaronů) | Špagety pšeničné | 250 g |
| jarní cibulka (nebo kousek pórku) | Cibulka jarní čerstvá | |
| ředkvičky | Ředkvička čerstvá | |
| sterilovaná kukuřice (nebo mražená) | Kukuřice sterilovaná | |
| sterilovaný hrášek (nebo mražený) | Hrášek zelený sterilovaný | |
| olej | Olej řepkový | |
| bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská |