Nutriční hodnoty (Lehké jarně - letní špagety)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 504 kJ / 838 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,00 g |
Tuky | 5,00 g |
– nasycené | 1,25 g |
– nenasycené | 1,50 g |
–– mononenasycené | 0,75 g |
–– polynenasycené | 0,75 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 11,25 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 162,50 g |
– cukry | 5,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g špaget (nebo makaronů) | Špagety pšeničné | 250 g |
jarní cibulka (nebo kousek pórku) | Cibulka jarní čerstvá | |
ředkvičky | Ředkvička čerstvá | |
sterilovaná kukuřice (nebo mražená) | Kukuřice sterilovaná | |
sterilovaný hrášek (nebo mražený) | Hrášek zelený sterilovaný | |
olej | Olej řepkový | |
bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská |