Nutriční hodnoty (Pečený kapr na zelenině s cuketou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 635 kJ / 1 586 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,62 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,87 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,75 g |
Tuky | 133,41 g |
– nasycené | 13,47 g |
– nenasycené | 114,28 g |
–– mononenasycené | 80,91 g |
–– polynenasycené | 33,38 g |
––– omega 3 | 10,29 g |
Vláknina | 31,91 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 3,48 g |
Sůl | 8,69 g |
Sacharidy | 60,02 g |
– cukry | 42,26 g |
––– laktóza | 8,13 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 porce 4 porce kapra | Kapr | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 kelímek 1 kelímek jogurtu (nebo hrnek kefíru) | Jogurt kravský bílý 3,5% | 200 ml |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
1 lžička 1 lžička česneku | Česnek čerstvý | 5 g |
1 lžička 1 lžička mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
1 lžička 1 lžička drceného kmínu | Kmín mletý | 5 g |
1 lžička 1 lžička sušeného tymiánu | Tymián sušený | 5 g |
čerstvý tymián | Tymián čerstvý | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 kedlubny | Kedluben čerstvý | 360 g |
1-2 1-2 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1/4 1/4 cukety | Cuketa čerstvá | 25 g |
100 ml 100 ml vody na podlití | Voda | 100 ml |
1 1 cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
čerstvé oregano | Oregano čerstvé | |
3-4 3-4 cherry rajčata | Rajčata cherry | 105 g |
olivový olej | Olej olivový |