Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečený kapr na zelenině s cuketou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 635 kJ /
1 586 kcal
Bílkoviny23,62 g
– z toho živočišné bílkoviny9,87 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,75 g
Tuky133,41 g
– nasycené13,47 g
– nenasycené114,28 g
–– mononenasycené80,91 g
–– polynenasycené33,38 g
––– omega 310,29 g
Vláknina31,91 g
Cholesterol 20 mg
Sodík 3,48 g
Sůl8,69 g
Sacharidy60,02 g
– cukry42,26 g
––– laktóza8,13 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 porce 4 porce kapra Kapr
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 kelímek 1 kelímek jogurtu (nebo hrnek kefíru) Jogurt kravský bílý 3,5% 200 ml
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
1 lžička 1 lžička česneku Česnek čerstvý 5 g
1 lžička 1 lžička mleté sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
1 lžička 1 lžička drceného kmínu Kmín mletý 5 g
1 lžička 1 lžička sušeného tymiánu Tymián sušený 5 g
čerstvý tymián Tymián čerstvý
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 kedlubny Kedluben čerstvý 360 g
1-2 1-2 papriky Paprika bílá čerstvá
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1/4 1/4 cukety Cuketa čerstvá 25 g
100 ml 100 ml vody na podlití Voda 100 ml
1 1 cuketa Cuketa čerstvá 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
sůl Sůl mořská
drcený kmín Kmín mletý
čerstvé oregano Oregano čerstvé
3-4 3-4 cherry rajčata Rajčata cherry 105 g
olivový olej Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.