Nutriční hodnoty (Rybízové řezy s mascarpone krémem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 20 167 kJ / 4 820 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 80,41 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 54,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 25,69 g |
| Tuky | 250,05 g |
| – nasycené | 149,64 g |
| – nenasycené | 88,88 g |
| –– mononenasycené | 78,22 g |
| –– polynenasycené | 10,66 g |
| ––– omega 3 | 2,76 g |
| Vláknina | 33,48 g |
| Cholesterol | 1,37 g |
| Sodík | 892 mg |
| Sůl | 1,57 g |
| Sacharidy | 545,27 g |
| – cukry | 352,67 g |
| ––– laktóza | 16,67 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
| 1 lžička 1 lžička kypřícího prášku | Kypřící prášek | 5 g |
| 150 g 150 g krupicového cukru | Cukr bílý | 150 g |
| 4 lžíce 4 lžíce horké vody | Voda | 72 ml |
| špetka špetka soli (do bílků) | Sůl mořská | |
| 500 g 500 g rybízu | Rybíz červený čerstvý | 500 g |
| 150 ml 150 ml vody | Voda | 150 ml |
| 120 g 120 g cukru (podle chuti) | Cukr bílý | 120 g |
| 1 sáček 1 sáček vanilkového pudinku | Puding v prášku | 48 g |
| 500 g 500 g mascarpone | Mascarpone | 500 g |
| 1 1 smetana ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
| 1 lžíce 1 lžíce cukru moučky | Cukr bílý | 25 g |
| 1 1 želatinový ztužovač (nebo 6 plátků želatiny) | Ztužovač želatinový |