Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybízové řezy s mascarpone krémem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie20 167 kJ /
4 820 kcal
Bílkoviny80,41 g
– z toho živočišné bílkoviny54,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,69 g
Tuky250,05 g
– nasycené149,64 g
– nenasycené88,88 g
–– mononenasycené78,22 g
–– polynenasycené10,66 g
––– omega 32,76 g
Vláknina33,48 g
Cholesterol 1,37 g
Sodík 892 mg
Sůl1,57 g
Sacharidy545,27 g
– cukry352,67 g
––– laktóza16,67 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
1 lžička 1 lžička kypřícího prášku Kypřící prášek 5 g
150 g 150 g krupicového cukru Cukr bílý 150 g
4 lžíce 4 lžíce horké vody Voda 72 ml
špetka špetka soli (do bílků) Sůl mořská
500 g 500 g rybízu Rybíz červený čerstvý 500 g
150 ml 150 ml vody Voda 150 ml
120 g 120 g cukru (podle chuti) Cukr bílý 120 g
1 sáček 1 sáček vanilkového pudinku Puding v prášku 48 g
500 g 500 g mascarpone Mascarpone 500 g
1 1 smetana ke šlehání Smetana kravská sladká 30%
1 lžíce 1 lžíce cukru moučky Cukr bílý 25 g
1 1 želatinový ztužovač (nebo 6 plátků želatiny) Ztužovač želatinový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.