Nutriční hodnoty (Rybízové řezy s mascarpone krémem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 20 167 kJ / 4 820 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 54,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,69 g |
Tuky | 250,05 g |
– nasycené | 149,64 g |
– nenasycené | 88,88 g |
–– mononenasycené | 78,22 g |
–– polynenasycené | 10,66 g |
––– omega 3 | 2,76 g |
Vláknina | 33,48 g |
Cholesterol | 1,37 g |
Sodík | 892 mg |
Sůl | 1,57 g |
Sacharidy | 545,27 g |
– cukry | 352,67 g |
––– laktóza | 16,67 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
1 lžička 1 lžička kypřícího prášku | Kypřící prášek | 5 g |
150 g 150 g krupicového cukru | Cukr bílý | 150 g |
4 lžíce 4 lžíce horké vody | Voda | 72 ml |
špetka špetka soli (do bílků) | Sůl mořská | |
500 g 500 g rybízu | Rybíz červený čerstvý | 500 g |
150 ml 150 ml vody | Voda | 150 ml |
120 g 120 g cukru (podle chuti) | Cukr bílý | 120 g |
1 sáček 1 sáček vanilkového pudinku | Puding v prášku | 48 g |
500 g 500 g mascarpone | Mascarpone | 500 g |
1 1 smetana ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
1 lžíce 1 lžíce cukru moučky | Cukr bílý | 25 g |
1 1 želatinový ztužovač (nebo 6 plátků želatiny) | Ztužovač želatinový |