Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Okurkový salát s tofu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie3 027 kJ /
723 kcal
Bílkoviny34,84 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,84 g
Tuky38,35 g
– nasycené5,70 g
– nenasycené31,80 g
–– mononenasycené20,00 g
–– polynenasycené11,79 g
––– omega 31,09 g
Vláknina28,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 91 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy50,52 g
– cukry37,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g okurek Okurka salátová čerstvá 500 g
300 g 300 g rajčat Rajče červené čerstvé 300 g
3 3 malé cibule Cibule čerstvá 210 g
180 g 180 g bílého tofu Tofu natural 180 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
lístky lístky estragonu Estragon sušený
šťáva z 1/2 citrónu Šťáva z citrónu
čerstvě mletá kurkuma (nebo pepř) Kurkuma mletá
sůl Sůl mořská
listy listy salátu Salát hlávkový čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.