Nutriční hodnoty (Okurkový salát s tofu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 3 027 kJ / 723 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,84 g |
Tuky | 38,35 g |
– nasycené | 5,70 g |
– nenasycené | 31,80 g |
–– mononenasycené | 20,00 g |
–– polynenasycené | 11,79 g |
––– omega 3 | 1,09 g |
Vláknina | 28,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 91 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 50,52 g |
– cukry | 37,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g okurek | Okurka salátová čerstvá | 500 g |
300 g 300 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
3 3 malé cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
180 g 180 g bílého tofu | Tofu natural | 180 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
lístky lístky estragonu | Estragon sušený | |
šťáva z 1/2 citrónu | Šťáva z citrónu | |
čerstvě mletá kurkuma (nebo pepř) | Kurkuma mletá | |
sůl | Sůl mořská | |
listy listy salátu | Salát hlávkový čerstvý |