Nutriční hodnoty (Okurkový salát s tofu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 3 027 kJ / 723 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,84 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 34,84 g |
| Tuky | 38,35 g |
| – nasycené | 5,70 g |
| – nenasycené | 31,80 g |
| –– mononenasycené | 20,00 g |
| –– polynenasycené | 11,79 g |
| ––– omega 3 | 1,09 g |
| Vláknina | 28,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 91 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 50,52 g |
| – cukry | 37,90 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g okurek | Okurka salátová čerstvá | 500 g |
| 300 g 300 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
| 3 3 malé cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 180 g 180 g bílého tofu | Tofu natural | 180 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| lístky lístky estragonu | Estragon sušený | |
| šťáva z 1/2 citrónu | Šťáva z citrónu | |
| čerstvě mletá kurkuma (nebo pepř) | Kurkuma mletá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| listy listy salátu | Salát hlávkový čerstvý |