Nutriční hodnoty (Vepřový plátek se zeleninovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 192 kJ / 524 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 74,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 71,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,38 g |
| Tuky | 14,31 g |
| – nasycené | 4,13 g |
| – nenasycené | 7,20 g |
| –– mononenasycené | 5,60 g |
| –– polynenasycené | 1,60 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 6,73 g |
| Cholesterol | 150 mg |
| Sodík | 678 mg |
| Sůl | 1,71 g |
| Sacharidy | 21,22 g |
| – cukry | 13,01 g |
| ––– laktóza | 4,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g mražené zeleniny pod svíčkovou | Mrkev čerstvá | 200 g |
| 300 g 300 g vepřové pečeně bez tuku | Vepřová kotleta bez kosti | 300 g |
| 1 kostka 1 kostka zeleninového bujónu | Bujón zeleninový | 10 g |
| 100 ml 100 ml polotučného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
| 500 ml 500 ml vody | Voda | 500 ml |
| 1 lžička 1 lžička Ramy | Margarín máslový | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| 1 lžička 1 lžička kurkumy | Kurkuma mletá | 5 g |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |