Nutriční hodnoty (Kuřecí maso obalené v bramboráku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 046 kJ / 1 206 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 147,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 133,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,54 g |
Tuky | 21,20 g |
– nasycené | 5,22 g |
– nenasycené | 10,26 g |
–– mononenasycené | 7,58 g |
–– polynenasycené | 2,69 g |
––– omega 3 | 1,03 g |
Vláknina | 9,77 g |
Cholesterol | 793 mg |
Sodík | 493 mg |
Sůl | 1,12 g |
Sacharidy | 102,31 g |
– cukry | 4,32 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kuřecích prsou | Kuře prso | 500 g |
5 5 velkých brambor | Brambor zimní | 250 g |
7 lžic 7 lžic polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 77 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
majoránka | Majoránka sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový |