Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí maso obalené v bramboráku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 046 kJ /
1 206 kcal
Bílkoviny147,40 g
– z toho živočišné bílkoviny133,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,54 g
Tuky21,20 g
– nasycené5,22 g
– nenasycené10,26 g
–– mononenasycené7,58 g
–– polynenasycené2,69 g
––– omega 31,03 g
Vláknina9,77 g
Cholesterol 793 mg
Sodík 493 mg
Sůl1,12 g
Sacharidy102,31 g
– cukry4,32 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kuřecích prsou Kuře prso 500 g
5 5 velkých brambor Brambor zimní 250 g
7 lžic 7 lžic polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 77 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
mléko Mléko kravské polotučné 1,5%
majoránka Majoránka sušená
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.