Nutriční hodnoty (Česnekový králík na hořčici a zázvoru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 280 kJ / 1 023 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,11 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 38,78 g |
Tuky | 4,15 g |
– nasycené | 2,25 g |
– nenasycené | 1,85 g |
–– mononenasycené | 0,16 g |
–– polynenasycené | 1,69 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 92,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 135 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 195,97 g |
– cukry | 16,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 díly 4 díly králíka | Králík | |
králičí játra | Játra králičí | |
sůl | Sůl mořská | |
kousek kousek špeku | Špek | |
kousek kousek čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
8-10 8-10 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 630 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
asi 200 ml asi 200 ml vývaru | Vývar masový | 200 ml |
bavorská hořčice | Hořčice hrubozrnná | |
sádlo | Sádlo vepřové | |
kostička kostička másla | Máslo kravské |