Nutriční hodnoty (Ořechové tyčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 12 243 kJ / 2 926 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 11,98 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 32,00 g |
Tuky | 137,59 g |
– nasycené | 11,82 g |
– nenasycené | 103,51 g |
–– mononenasycené | 12,81 g |
–– polynenasycené | 90,70 g |
––– omega 3 | 15,03 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 166 mg |
Sůl | 0,34 g |
Sacharidy | 372,02 g |
– cukry | 343,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g mletých vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 200 g |
200 g 200 g moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
140 g 140 g moučkového cukru | Cukr bílý | 140 g |
1 1 bílek | Vaječný bílek | 33 g |
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |