Nutriční hodnoty (Ořechové tyčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 12 243 kJ / 2 926 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 43,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 11,98 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 32,00 g |
| Tuky | 137,59 g |
| – nasycené | 11,82 g |
| – nenasycené | 103,51 g |
| –– mononenasycené | 12,81 g |
| –– polynenasycené | 90,70 g |
| ––– omega 3 | 15,03 g |
| Vláknina | 12,00 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 166 mg |
| Sůl | 0,34 g |
| Sacharidy | 372,02 g |
| – cukry | 343,90 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g mletých vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 200 g |
| 200 g 200 g moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 140 g 140 g moučkového cukru | Cukr bílý | 140 g |
| 1 1 bílek | Vaječný bílek | 33 g |
| 1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |