Nutriční hodnoty (Jablka zapečená s tvarohem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 558 kJ / 2 763 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 114,17 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 106,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,45 g |
| Tuky | 64,81 g |
| – nasycené | 27,53 g |
| – nenasycené | 24,59 g |
| –– mononenasycené | 19,39 g |
| –– polynenasycené | 5,20 g |
| ––– omega 3 | 0,56 g |
| Vláknina | 26,90 g |
| Cholesterol | 1,15 g |
| Sodík | 831 mg |
| Sůl | 1,74 g |
| Sacharidy | 417,20 g |
| – cukry | 387,33 g |
| ––– laktóza | 42,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
| 1/2 kg 1/2 kg tvarohu | Tvaroh polotučný | 500 g |
| 1 šálek 1 šálek cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 2 šálky 2 šálky mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 3 lžíce 3 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
| tuk na vymazání | Margarín | |
| strouhanka na vysypání | Strouhanka pšeničná |