Nutriční hodnoty (Vepřové se zelím a fazolemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 836 kJ / 678 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 102,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 99,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,20 g |
| Tuky | 21,40 g |
| – nasycené | 5,27 g |
| – nenasycené | 10,74 g |
| –– mononenasycené | 9,19 g |
| –– polynenasycené | 1,55 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 5,20 g |
| Cholesterol | 325 mg |
| Sodík | 1,05 g |
| Sůl | 2,50 g |
| Sacharidy | 16,00 g |
| – cukry | 8,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřové plece | Vepřová plec | 500 g |
| 1 sklenice 1 sklenice sterilované zelí (sladkokys.nálev) | Zelí bílé sterilované | 200 g |
| 2 konzervy 2 konzervy bílých fazolí | Fazole bílé | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| olej | Olej řepkový | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |