Nutriční hodnoty (Brambory plněné brynzou a šunkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 7 194 kJ / 1 719 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 84,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 73,42 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,98 g |
| Tuky | 110,00 g |
| – nasycené | 61,06 g |
| – nenasycené | 45,32 g |
| –– mononenasycené | 37,76 g |
| –– polynenasycené | 7,56 g |
| ––– omega 3 | 1,35 g |
| Vláknina | 15,20 g |
| Cholesterol | 236 mg |
| Sodík | 3,92 g |
| Sůl | 9,83 g |
| Sacharidy | 91,52 g |
| – cukry | 13,37 g |
| ––– laktóza | 4,17 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 10 10 menších brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 25 dkg 25 dkg brynzy | Brynza | 250 g |
| 10 dkg 10 dkg šunky | Šunka vepřová vařená | 100 g |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 5 dkg 5 dkg uz. slaniny | Špek | 50 g |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| kmín | Kmín | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pálivá paprika ml. | Paprika pálivá |