Nutriční hodnoty (Květák v sýrovoslaninovém těstíčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 845 kJ / 919 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 58,76 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 47,26 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,50 g |
| Tuky | 37,25 g |
| – nasycené | 14,85 g |
| – nenasycené | 16,00 g |
| –– mononenasycené | 12,56 g |
| –– polynenasycené | 3,44 g |
| ––– omega 3 | 0,23 g |
| Vláknina | 3,00 g |
| Cholesterol | 713 mg |
| Sodík | 1,29 g |
| Sůl | 3,12 g |
| Sacharidy | 85,66 g |
| – cukry | 15,91 g |
| ––– laktóza | 10,91 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 střední květák | Květák čerstvý | |
| 100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
| 2-3 2-3 vejce | Vejce slepičí | 175 g |
| 100 g 100 g sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 2 plátky 2 plátky slaniny | Špek | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| 6 lžic 6 lžic mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 90 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| pažitka | Pažitka čerstvá |