Nutriční hodnoty (Hovězí dušené na zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 559 kJ / 1 329 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 110,54 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 108,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,44 g |
| Tuky | 90,65 g |
| – nasycené | 43,26 g |
| – nenasycené | 45,34 g |
| –– mononenasycené | 36,71 g |
| –– polynenasycené | 8,64 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 7,22 g |
| Cholesterol | 307 mg |
| Sodík | 437 mg |
| Sůl | 1,20 g |
| Sacharidy | 15,22 g |
| – cukry | 8,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g hovězí plece | Hovězí plec | 500 g |
| 80 g 80 g sádla | Sádlo vepřové | 80 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 100 g 100 g kořenové zeleniny | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 1 lžička 1 lžička hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 4 g |
| hovězí vývar (podle potřeby) | Vývar hovězí | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý |