Nutriční hodnoty (Vepřové maso s bambusovými výhonky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 680 kJ / 641 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 95,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,48 g |
| Tuky | 15,07 g |
| – nasycené | 3,59 g |
| – nenasycené | 7,89 g |
| –– mononenasycené | 6,07 g |
| –– polynenasycené | 1,82 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 22,50 g |
| Cholesterol | 160 mg |
| Sodík | 238 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 20,70 g |
| – cukry | 18,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 400 g |
| 150 g 150 g bambusových výhonků | Bambusové výhonky čerstvé | 150 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 300 g 300 g fazolek | Fazolky čerstvé | 300 g |
| olej | Olej řepkový | |
| čerstvě mletá kurkuma | Kurkuma mletá | |
| sůl | Sůl mořská |