Nutriční hodnoty (Mleté vepřové maso se špenátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 339 kJ / 1 276 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 79,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,07 g |
Tuky | 58,20 g |
– nasycené | 7,15 g |
– nenasycené | 44,86 g |
–– mononenasycené | 32,72 g |
–– polynenasycené | 12,14 g |
––– omega 3 | 3,39 g |
Vláknina | 20,71 g |
Cholesterol | 260 mg |
Sodík | 262 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 88,37 g |
– cukry | 28,87 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g mletého vepřového masa | Vepřová plec | 400 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 konzerva 1 konzerva krájených rajčat (400 g) | Rajče červené čerstvé | 425 g |
250 ml 250 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 250 ml |
150 g 150 g mraženého baby špenátu | ||
2 lžíce 2 lžíce rostlinného oleje | Olej řepkový | 40 ml |
6 6 středně velkých brambor | Brambor zimní | 300 g |
sůl | Sůl mořská |