Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mleté vepřové maso se špenátem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 339 kJ /
1 276 kcal
Bílkoviny91,67 g
– z toho živočišné bílkoviny79,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,07 g
Tuky58,20 g
– nasycené7,15 g
– nenasycené44,86 g
–– mononenasycené32,72 g
–– polynenasycené12,14 g
––– omega 33,39 g
Vláknina20,71 g
Cholesterol 260 mg
Sodík 262 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy88,37 g
– cukry28,87 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g mletého vepřového masa Vepřová plec 400 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 konzerva 1 konzerva krájených rajčat (400 g) Rajče červené čerstvé 425 g
250 ml 250 ml zeleninového vývaru Vývar zeleninový 250 ml
150 g 150 g mraženého baby špenátu 
2 lžíce 2 lžíce rostlinného oleje Olej řepkový 40 ml
6 6 středně velkých brambor Brambor zimní 300 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.