Nutriční hodnoty (Beránek podle Pauluse)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 16 391 kJ / 3 918 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,31 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 39,31 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 35,00 g |
Tuky | 174,64 g |
– nasycené | 99,08 g |
– nenasycené | 63,79 g |
–– mononenasycené | 56,15 g |
–– polynenasycené | 7,64 g |
––– omega 3 | 0,63 g |
Vláknina | 10,50 g |
Cholesterol | 1,48 g |
Sodík | 568 mg |
Sůl | 1,90 g |
Sacharidy | 494,66 g |
– cukry | 233,76 g |
––– laktóza | 6,26 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 350 g |
220 g 220 g krupicového cukru | Cukr bílý | 220 g |
170 g 170 g másla | Máslo kravské | 170 g |
100 ml 100 ml vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
20 ml 20 ml rumu (nemusí být) | Rum | 20 ml |
citronová kůra (dle chuti) | Citronová kúra čerstvá | |
tuk na vymazání formy | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá |