Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Beránek podle Pauluse)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie16 391 kJ /
3 918 kcal
Bílkoviny74,31 g
– z toho živočišné bílkoviny39,31 g
– z toho rostlinné bílkoviny35,00 g
Tuky174,64 g
– nasycené99,08 g
– nenasycené63,79 g
–– mononenasycené56,15 g
–– polynenasycené7,64 g
––– omega 30,63 g
Vláknina10,50 g
Cholesterol 1,48 g
Sodík 568 mg
Sůl1,90 g
Sacharidy494,66 g
– cukry233,76 g
––– laktóza6,26 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 350 g
220 g 220 g krupicového cukru Cukr bílý 220 g
170 g 170 g másla Máslo kravské 170 g
100 ml 100 ml vlažného mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
20 ml 20 ml rumu (nemusí být) Rum 20 ml
citronová kůra (dle chuti) Citronová kúra čerstvá
tuk na vymazání formy Margarín
hrubá mouka na vysypání Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.